Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Estelades a Eurovisió

Aquesta nit s’han pogut veure dues estelades a la retransmissió del festival d’Eurovisió

11/05/2014 Política

Al festival d’Eurovisió que s’ha realitzat aquesta nit (la nit de dissabte a diumenge) han onejat dues  estelades entre el públic cada cop que acabava la intervenció d'un dels països participants.  Alguns usuaris del twitter han penjat la imatge de les dues banderes independentistes durant la retransmissió del festival que s’ha fet a Copenhaguen i ha guanyat l’artista austríaca Conchita Wurst.

Aquest no ha sigut l'únic disgust de la delegació espanyola ja que poc després d'acabar el festival, mentre  TVE  entrevistava  a la representant d'Espanya (Ruth Lorenzo), un espectador no ha parat d'ensenyar una bandera de Gibraltar durant tota la retransmissió de l'entrevista (l'acció potser ha estat una resposta a unes declaracions de la cantant espanyola). A més a més, durant la conexió amb TVE quan la presentadora Carolina Casado deia la puntuació dels vots  de l'Estat espanyol ha pronunciat (en un pèssim anglès), "oit points" (eight points).

Fa més de 5 anys que no es pot escoltar cap cançó en català a Eurovisió ja que l'any 2010 Andorra va deixar de participar al festival per motius econòmics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid