Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixsme
El barri d'Orriols a València es mobilitza contra el feixisme
16/05/2014 Drets i Llibertats

El passat dissabte 28 de març va tindre lloc al barri d'Orriols, a la zona nord de la ciutat de València un repartiment de menjar per a la gent necessitada per part del partit feixista España 2000, que aprofita d'aquesta manera la conjuntura econòmica per repartir bosses amb productes de primera necessitat "només per a espanyols" igual que fa el partit ultra Alba Daurada a Grècia.

Per esta raó s'ha organitzat per al proper 17 de maig una jornada sota el títol "Orriols co-nviu per la integració" per part de gent del barri i l'Assemblea Popular d'Orriols. En primer lloc s'ha organitzat una ruta per "l'Orriols històric, multicultural i en positiu", a partir de les 11 h. i que tindrà eixida des de la plaça de Sant Miquel dels Reis. I a les 18 h. tindrà lloc una manifestació que tindrà eixida des del carrer Compte Lumiares, 3, a les immediacions del Centre de Salut Salvador Allende. Finalment, a les 19 h. tindrà lloc una concentració contra el racisme i la xenofòbia, a la plaça C/. Esteban Dolç de Casteller, després de la concentració hi haurà actuacions musicals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid