Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Centenars de persones criden a Reus contra l'homofòbia
18/05/2014 Gènere
Manifestació contra l'homofòbia a Reus Manifestació contra l'homofòbia a Reus

Ahir dissabte, Dia Internacional Contra l’Homofòbia i la Transfòbia, es va celebrar a la plaça Mercadal de Reus una concentració a la que van assistir-hi unes 200 persones.

A la concentració, organitzada per les associacions de gais, lesbianes i transsexuals H2O de Reus i Brot Bord de Tarragona, la coneguda cuinera i escriptora Mariona Quadrada va llegir un manifest on es denunciava a l’Ajuntament de Reus per haver rebutjat una moció en favor de la diversitat sexual el passat mes de febrer, i a l’Arquebisbe de Tarragona per les seves reiterades manifestacions en contra del dret a adoptar per part de gais i lesbianes.

A la concentració també van assistir-hi nombrosos representants de casals de tot el país, que s’havien trobat al Casal Despertaferro de Reus per celebrar la IV Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid