Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Can Vies
200 agents de la Policia Nacional espanyola enviats a Barcelona

La Generalitat no els ha demanat ni els espera

29/05/2014 Política

El ministeri de l'Interior espanyol ha enviat a Barcelona uns 200 antiavalots per donar un eventual suport als Mossos d'Esquadra després dels incidents violents registrats al barri de Sants pel desallotjament dilluns passat del centre okupa Can Vies, segons informa el diari ARA.

Segons el ministeri aquesta decisió ha estat adoptada com a "mesura de prevenció". Els 200 agents se sumen a les dues unitats, formades per 45 membres cadascuna, de les quals disposa el Cos Nacional de Policia a Barcelona. Tanmateix, segons ha sabut l'ARA, el conselleria d'Interior de la Generalitat ni ha demanat ni espera aquests efectius del cos estatal per incorporar-los al dispositiu.

"Oferiment" públic de Llanos de Luna

Aquest dimecres la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha ofert en un comunicat públic a la Generalitat la col·laboració "de les forces i cossos de seguretat de l'Estat", tant la Policia Nacional com la Guàrdia Civil, per completar els recursos desplegats pels Mossos d'Esquadra. Llanos de Luna ha argumentat que l'oferiment fet al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, forma part de la col·laboració entre governs "per garantir la seguretat ciutadana".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid