Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Signa un Vot per la Independència aterra a Hong Kong

La primera recollida d’instàncies coïncideix amb les activitats organitzades per la comunitat catalana per a celebrar Sant Jordi

29/04/2014 Política
Signa un Vot per la Independència aterra a Hong Kong Signa un Vot per la Independència aterra a Hong Kong

Diumenge dia 27 d'abril de 2014, durant tota la tarda, enmig de roses i llibres, en un ambient distès, cívic i familiar, catalans i catalanes que viuen i treballen a Hong Kong i Shenzhen van tenir l'oportunitat d'exercir lliurement el seu dret de petició per aconseguir la independència de Catalunya. La recollida de signatures, organitzada per la Junta Peticional Exterior de l'Assemblea Exterior de l'ANC a Hong Kong, es va poder dur a terme gràcies al suport de la Catalan Association of China in Hong Kong, en el marc de la celebració de la diada de Sant Jordi organitzada al Cafe Duvet de Discovery Bay.

La campanya Signa un Vot per la Independència a la Xina s'inscriu dins de les activitats d'internacionalització de l'Assemblea Nacional Catalana, iniciades el 9 d'agost de l'any 2013 amb la Via Catalana, quan mig centenar de catalans van donar-se la mà per fer una cadena humana a l'Avenue of Stars de Hong Kong i mostrar, així, el seu suport al procés d'independència de Catalunya.

La intenció de l'AE de l'ANC a Hong Kong és organitzar més recollides en les properes setmanes, tant a Hong Kong com, si és possible, a altres indrets de la Xina, sota el control estricte dels apoderats de la Junta Peticional Exterior corresponent. La coordinació de la campanya a Hong Kong vol felicitar a totes les persones que van decidir lliurement i democràticament mostrar la seva fermesa i voluntat per a assolir una Catalunya més justa, lliure i independent. A més, anima a tots els catalans de Hong Kong que no van poder exercir el seu dret de petició que ho facin en les properes edicions de la campanya Signa un Vot per la Independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid