Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El jovent avancem cap a l’emancipació dels Països Catalans

L’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) son les joventuts de l’ANC. L’ANJI sorgeix de la necessitat d’aglutinar els joves de l’ANC, que va més enllà. Dins del moviment popular independentista és totalment necessari construir una sectorial juvenil enfortida, adreçada cap a tots els joves del país. En l’actual procés independentista és imprescindible que els joves juguen un paper important per tal de ser partícips del nostre present i del nostre futur. En definitiva, l’ANJI és una eina al servei dels interessos del jovent català i del moviment independentista.

L’ANJI lluita per uns Països Catalans lliures. Això significa assolir la independència per crear una societat democràtica, igualitària, socialment justa, sostenible, culturalment i econòmicament enriquida, i on tothom hi tingui cabuda.

Per aconseguir la independència ens cal obtenir una majoria social que ens porte directament cap a la independència. Per aconseguir-ho, hem d’estendre el missatge mitjançant la creació d’assemblees arreu del territori català que difonguen i expliquen des de l’òptica dels joves el perquè necessitem la independència.

Això es tradueix en treballar en diversos àmbits que creiem necessaris: com la lluita per la igualtat entre homes i dones, el del front obrer, l’estudiantil, l’ecologista, l’internacionalista i molts altres.

Volem la independència dels joves i pels joves. No ens limitem a expandir el discurs independentista entre un sector concret de la població. La independència és la única possibilitat d’un futur digne per la nostra generació. Cal que l’independentisme siga un pal de paller estratègic aglutinador de les diverses lluites del jovent. La lluita independentista ha de servir per donar resposta a l’atur juvenil, la precarietat, la manca d’accés a l’habitatge, la pujada de taxes universitàries, i a totes les problemàtiques que patim els joves dels Països Catalans.

Ara més que mai és l’hora del jovent. Hem d’empènyer per aconseguir la celebració d’un Referèndum, per iniciar un Procés Constituent i per construir la República dels Països Catalans. Hi tenim molt a guanyar, i si ens impliquem en el procés d’alliberament nacional, tindrem la força per construir un nou país que responga als nostres interessos com a joves.

Per això mateix, l'ANJI donarà suport a la Plataforma de Joves pel Dret a Decidir del País Valencià aquest 26 d'abril. Un acte que serveix de punt de trobada entre joves dels països catalans amb ganes de canviar el panorama polític.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid