Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
OCCITÀNIA
Un carter de la Provença rep amenaces per penjar l’estelada

Un carter ha estat amenaçat per membres de l’extrema dreta francesa  per haver penjat una estelada prop de Marsella

 

22/02/2014 Internacional
El carter d’origen nord-català però resident a la Provença Alain Vidal Sabatte ha estat amenaçat per membres de l’extrema dreta francesa  per haver posat una estelada a la finestra de la seva casa a Martigues (prop de Marsella).Segons explica al seu facebook Alain Vidal, el passat diumenge 9 de febrer, com a protesta contra l’actuació dels guàrdies civils de Sant Celoni, va penjar l'estelada groga a la finestra de casa seva (cantó interior del vidre).

Avui a la tarda Alain ha sentit un soroll a la bústia i quan ha anat a veure que passava ha vist que algú li havia posat un sobre amb una nota escrita a màquina i en francès que deia:  “La teva bandera te la pots posar al cul, espècie d'enculat. Nosaltres farem fora els estrangers. La nostra bandera té 3 colors i no estel vermell. Tornarem a passar en el carrer d’aquí uns dies. Ultima paraula (Vés en compte).”. (Text original en francès: “Ton drapeau tu peux le mettre au cul éspéce d'enculé. Nous les étrangers seront mis dehors. Notre drapeau a Trois couleurs pas des étoiles rouges. Nous allons repasser dans la rue dans quelques Jours. Dernier mot (Fait gaffe).”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid