Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Presentació de l'Anuari Mèdia.cat 2014 al Col·legi de Periodistes

Dijous passat, l'Espai Contrabandos de Barcelona va aplegar una presentàció prèvia de la publicació.

27/04/2014 Comunicació
Sònia Bagudanch, una de les periodistes que han participat  a "l'Anuari Mèdia.cat 2014" Sònia Bagudanch, una de les periodistes que han participat a "l'Anuari Mèdia.cat 2014"

L'Observatori Mèdia.cat del Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació Catalunya  presenten demà "L'Anuari Mèdia.cat 2014". L'acte tindrà lloc a les 19h al Col·legi de Periodistes a Barcelona i comptarà amb la presència de Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes; David Bassa, president del Grup Barnils; Xesca Oliver, presidenta de la Fundació Catalunya i Roger Palà, co-coordinador de l'Anuari Mèdia.cat.

A la presentació es faran públics els 15 temes dels reportatges que conformen l'edició d'enguany i, a la mateixa hora, s'activarà la web www.media.cat/anuari  perquè, de manera lliure, tothom pugui accedir a la versió digital del projecte

Els reportatges estan elaborats per 15 periodistes (sis dels quals són estudiants de periodisme de sis universitats del país) i coordinats per Roger Palà i Sergi Picazo. El projecte s'ha finançat, per tercer any consecutiu, a través d'una campanya de microfinançament a la qual han participat 438 mecenes.

Aquesta és la quarta edició del projecte, que va començar l'any 2011 i que ja compta amb 42 reportatges publicats. Alguns dels temes publicats en les darreres edicions han tingut després un ressò mediàtic important, com és el cas Palma Arena, la vulneració de drets al CIE, la SICAV de la família Borbó o les xifres del frau fiscal.

"Música contra els silencis"

Dijous passat, l'Espai Contrabandos de Barcelona va pleagar una presentació prèvia, a la de demà de la publicació, sota el lema "Música contra els silencis". Alguns dels autors de l'Anuari van explicar en exclusiva els reportatges en els quals han estat treballant i Feliu Ventura i Borja Penalba van amenitzar la jornada amb cançons diverses del cantautor.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid