Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La Gigafoto de la Via Catalana rep un milió i mig de visites en 15 dies

El web www.gigafoto.assemblea.cat supera també els quatre milions de pàgines vistes

18/04/2014 Política

L’expectativa generada per la publicació de la Gigafoto de la Via Catalana cap a la Independència ha fet que en 15 dies la pàginahagi rebut més d’1.500.000 visites i superat els 4.000.000 de pàgines vistes. L’impacte de la Gigafoto, a més, s’ha multiplicat gràcies als milers de comparticions que els participants han fet a través de les xarxes socials dels diferents trams de la Via. La facilitat d’ús de la web, que permet trobar les fotografies buscades en poc temps, fa que la mitjana de temps per visita sigui de poc més de 3 minuts.

La gran resposta rebuda per la Gigafoto també ha tingut efecte a nivell internacional. Així, la pàgina ha rebut també milers de visites de 172 països diferents; especialment dels Estats Units (9.000 visites), França (7.500), Gran Bretanya (7.000) i Alemanya (6.000), entre d’altres.

L’èxit del projecte, assolit gràcies a l’esforç de centenars de persones, mostra com la il·lusió i el convenciment mostrats pels més de 1.600.000 persones que van participar a la Via Catalana continua vigent per encarar un 2014 decisiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid