Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
El canal de televisió polonès TVN24 emet un reportatge sobre el procés sobiranista català

El reportatge estarà disponible en breu al web de TVN24 Biznes i Świat www.tvn24bis.pl

20/04/2014 Política
"KATALO?CZYCY" (Catalans): Programa a la televisió polonesa sobre el procés català "KATALO?CZYCY" (Catalans): Programa a la televisió polonesa sobre el procés català

Aquest dissabte 19 d’abril, la principal cadena de notícies polonesa TVN24 ha emès un reportatge sobre el procés sobiranista català. Es tracta de la versió complerta del resum que es va emetre el passat mes de març, dins el programa “Aquí Europa” (Tu Europa).

La base del reportatge han estat una sèrie d’entrevistes realitzades el passat mes de febrer a Catalunya. Els personatges entrevistats, entre d’altres, han estat Teresa Forcades, Carme Forcadell, Ricard Gené, Muriel Casals, Alfred Bosch, Liz Castro entre altres. Es tracta doncs, d’un retrat dels principals actors del procés sobiranista català, des de la societat civil catalana fins a l’oposició més radical, passant pel govern i entitats culturals.

El toc d’humor l’ha aportat l’aparició del personatge de Rajoy del programa “Polònia” de TV3 interpretant “la cançó del no”, amb el que l’autor del reportatge ha volgut escenificar l’actitud del govern espanyol.

La qualitat i pluralitat amb les que el reportatge analitza el procés sobiranista català demostra l’interès i l’expectació que aquest desperta a l’estranger.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha col.laborat amb l’autor del reportatge facilitant-li el contacte amb alguns dels personatges entrevistats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid