Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets i llibertats
Dos membres d’Arran detinguts tot el dia per la Guàrdia Civil a Inca

Aquest matí la Guàrdia Civil ha detingut dos independentistes mallorquins a la vila de sa Pobla i els ha traslladat a la “casa cuartel” que aquest cos militar té a Inca

27/04/2014 Drets i Llibertats

Alerta Solidària ha explicat que els impunten un delicte d’"ultratges a Espanya" per una suposada crema d’una bandera rojigualda en circumstàncies "que encara queden pendent d’esclarir."

L'organització antirepressiva apunta a la seva notícia que "la repressió a Mallorca s’encara, com a la resta dels Països Catalans, a impedir amb detencions, multes i judicis, l’expressió pública del rebuig popular a Espanya, la seva monarquia i el seu depradador sistema econòmic."

Alerta Solidària també ha fet una crida durant el dia per mostrar la solidaritat els dos companys detinguts, que fins les cinc de la tarda no han quedat en llibertat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid