Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
5a mobilització contra el projecte de Consorci sanitari de Ponent

Dimecres passat es va iniciar la recollida de signatures per demanar la paralització del projecte de nou ens sanitari

14/04/2014 Salut

L'Assemblea d'Usuaris i Treballadors en defensa de la Sanitat Pública es mobilitza de nou com cada dimecres a la plaça de Vinyes de Lleida contra el projecte de Consorci sanitari de Ponent.

Dimecres passat es va iniciar la recollida de signatures per demanar la paralització del projecte de nou ens sanitari. A més s'informarà del recorregut i cartell per la manifestació del dia 26 d'abril i seguiran aquest dimecres amb la seva organització i de les propostes que surtin per defensar la sanitat.

Divendres passat hi van haver noves concentracions davant de molts centres sanitaris públics en contra del nou ens sanitari i la privatització encoberta a l'Arnau, Santa Maria i CAP's de Ponent . Al Pirineu: Sort, Oliana, La Seu d'Urgell, la Pobla de Segur i el Pont de Suert.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid