Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Segona sessió del judici contra cinc membres del SEPC

El pròxim divendres 21 de març hi ha programada la segona sessió del judici contra cinc membres del sindicat d'estudiants dels Països Catalans en relació als fets que van ocórrer el 5 de març de  2010 durant una visita de Rosa Díez a la UAB

19/03/2014 Drets i Llibertats

Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), dins la campanya “Defensar la llengua no és cap delicte” que es realitza conjuntament amb Alerta Solidària, convoquen una concentració el pròxim 21 de març a les 10.00h als Jutjats de Sabadell, dia i lloc en que se celebrarà la segona sessió d’un judici contra cinc membres del sindicat d'estudiants dels Països Catalans en relació als fets que van ocórrer a la UAB el 5 de març de  2010. El SEPC entén que ha de realitzar mostres de suport als seus companys per un procés judicial injust i exagerat que ja han denunciat en nombroses ocasions en els darrers mesos.

El 5 de març de  2010 UPyD pretenia realitzar una acte que consistia en una conferència de la líder d’aquest partit, Rosa Díez, a la Universitat Autònoma de Barcelona fet que va provocar un aprotesta estudiantil. UPyD va presentar una denúncia contra cinc membres del SEPC  acusant-los de delicte de provocació a l’odi i la violència contra grups i associacions, delicte per impedir el legítim ús de les llibertats de reunió o manifestació, delicte de coacció i delicte de desordres públics. Als encausats els demanen 6 anys i mig de presó i una multa de 22 mesos per cadascun d’ells, sumant entre tots una pena de més de 30 anys de presó. Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans exigeixen la retirada de l’acusació als encausats i reafirmen el seu compromís de seguir lluitant per una educació catalana, que es desenvolupi en el marc dels Països Catalans. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid