Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transports públics
Protestes a Sants contra l’Alcalde de Barcelona i la direcció de TMB
10/03/2014 Drets i Llibertats

Aquest matí, a les 10h, a la Sala de Premsa de la Fira de Barcelona una cinquantena de treballadors d’autobusos, usuaris contra l’augment de les tarifes i veïnes de Sants en defensa del Centre Social Can Vies han escridassat als directius de TMB (entre ells, Joaquim Forn i Dídac Pestaña) i a l’Alcalde de Barcelona.

La  Direcció de TMB ha realitzat la seva roda de premsa en relació als nous autobusos tancada en unes dependències de la Fira i blindada per antiavalots de la Guàrdia Urbana.

A la sortida, el President i Vicepresident de TMB i l’Alcalde han sortit per la porta de darrere per no haver-se de trobar amb les persones que protestaven contra l’acomiadament d’un conductor de l’empresa, per l’abusiu augment de tarifes del transport públic i per l’intent de desallotjament del Centre Social Can Vies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid