Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ForaAlbiol
Manipulació de la foto de la dissenyadora del cartell de les Festes de Maig de Badalona

García Albiol recorre a la manipulació gràfica per amagar els símbols de dissidència

26/03/2014 Política

L'Ajuntament de Badalona, segons han denunciat diversos usuaris de les xarxes socials, ha retallat la samarreta de la Plataforma Crida de la dissenyadora guanyadora del cartell de #FestesdeMaig a la foto de la nota de premsa.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, van presentar ahir el cartell de les Festes de Maig de Badalona 2014, obra de la dissenyadora Elisa Bascón García.

L’autora del cartell ha assistit a l'entrega del premi amb una samarreta de suport amb els docents de les Illes en vaga. La premsa local, però, ha retallat les imatges de l'acte d'entrega del premi per tal que no aparegués el contingut reivindicatiu.

Elisa Bascón, en l'entrega del premi, ha explicat que per dissenyar el cartell es va basar “en el foc ja que la Cremada del Dimoni és l’acte principal de les Festes de Maig”. El cartell vol mostrar “les arrels del foc, característic de qualsevol festa, i una imatge de l’inici de la Cremada del Dimoni pot ser, per exemple, una capsa de llumins”.

Aquestes Festes de Maig de Badalona són el conjunt d’activitats culturals que s’organitzen al voltant de la vigília de Sant Anastasi, patró de la ciutat, que se celebraran l’11 de maig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid