Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La PDaD del País Valencià respon a la iniciativa del PP
05/03/2014 Política

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià ha volgut respondre mitjançant un comunicat a la iniciativa del PP a les Corts Valencianes per tal que els grups representats a la cambra neguen qualsevol dret d'autodeterminació del País Valencià, a continuació reproduïm el comunicat de la Plataforma:

El País Valencià pel Dret a Decidir

Davant la proposta del PP de la Comunitat Valenciana, de presentar una proposta a les Corts Espanyoles per votar en contra del dret a l'autodeterminació, des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià considerem que no se li poden posar portes al camp; prohibir el dret a l'autodeterminació és com prohibir els drets col·lectius, i humans dels pobles. Segurament es tracta que el PP Valencià complesca el seu paper de subordinació, sucursalisme i servilisme a les ordres del PP espanyol i del Govern de Madrid. El PP vol que una majoria il·legítima i sustentada en la llarga llista de persones imputades i/o corruptes que el PP amaga a les Corts Valencianes, sobre la que sustenta el seu govern contra el poble, vote contra el seu dret a decidir. El PP vol que una majoria il·legítima i sustentada en la llarga llista de persones imputades i/o corruptes que el PP amaga a les Corts Valencianes, sobre la que sustenta el seu govern conta el poble, vote contra el seu dret a decidir. Des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià no sabem si oposar-nos a la proposta del PP Valencià o afegir-nos, perquè aquest tipus de propostes ridícules en contra de la llibertat i els drets dels pobles, genera una dinàmica social en contra de la prohibició i a favor de la llibertat que no es pot encapsular ni tancar en la presó d'una gàbia. Com més faça el ridícul el PP en contra de la llibertat i dret a decidir del pobles, més es riurem perquè el coneixeran a tot Europa i al món sencer com un partit antidemocràtic, enemic de la llibertat individual a decidir sobre la pròpia reproducció (abolint la llei de l'avortament de terminis) i prohibint la llibertat d'expressió i de vot dels pobles. Davant els problemes polítics, les mesures repressives i jurídiques es tornen en contra del que la fa perquè mostra una por enorme a la llibertat, a la democràcia i al dret a decidir.

Des del País Valencià volem que es reconega el dret a decidir dels pobles (Catalunya, les Illes, País Valencià, Euskal Herria, Galícia. El Sàhara, Palestina...) perquè sense el reconeixement del dret a l'autodeterminació l'estat esdevé una presó per a les nacions, les llengües i les cultures que en formen part i les lleis una mordassa per a la llibertat dels pobles que només en el reconeixement igualitari, des de la llibertat i el dret a decidir poden exercir els seus drets socials, col·lectius i de ciutadania per a realitzar-se en llibertat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid