Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Delta de l'Ebre
El nus antitransvasament surt de nou al carrer per reactivar la lluita

Mentre el moviment popular recupera les samarretes blaves per defensar de nou el territorri 

30/03/2014 Territori

La pluja, el vent i el fred no han estat cap impediment per impedir el desenvolupament la primera mobilització popular en contra del nou pla hidròlic del Delta de l'Ebre. Unes deu mil persones han omplert, aquest mig dia, els carrers de les poblacions de Sant Jaume d'Enveja i Deltebre sota el lema "L'Ebre sense cabals és la mort del Delta". (veure fotografies a Torre de Guaita)

També s'han tornat a veure de nou les pancartes clàssiques de la Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE), com ara 'Riu mort, Delta perdut, Catalunya sense sud'. Així com un altra de més actual: "Bancs d'aigua=transvasaments". Per la seva, el veïnat ha recuperat les samarretes blaves i el gran nus que va presidir les seves reivindicacions de fa deu anys.

La Plataforma va assegurar que avui s'iniciava l'activació del front social contra aquest Pla, i que era vital per tenir èxit en la batalla jurídica que s'emprendrà paral·lelament. Cal remarcar que totes les formacions polítiques han donat suport a la marxa, a excepció del PP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid