Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIFEIXISME
Demanen el tancament immediat i definitiu del Casal Tramuntana

Unitat contra el feixisme i el racisme de Sant Martí demana mitjançant la web de recollida de signatures Change.org el tancament immediat i definitiu del Casal Tramuntana

31/03/2014 Política
Una nova campanya de recollida de signatures de Change.org demana el tancament immediat i definitiu del Casal Tramuntana, organització feixista amb domicili al Carrer Independència 333 de la ciutat de Barcelona. Al text que acompanya  aquesta nova campanya de Change.org, Unitat contra el feixisme i el racisme de Sant Martí nostra la seva  indignació perquè “després de 2 anys d'existència del Casal Tramunatana, i malgrat no disposar de llicència per a actes públics, no només continua obert sinó que promou constantment activitats àmpliament publicitades a la seva pàgina web i xarxes social.”.

Segons l’organització antifeixista “El casal Tramuntana és un centre de trobada i reclutament feixista que adopta l'estratègia de passar per un centre esportiu i de lleure. El seu objectiu no és més que el foment i propagació del racisme, el feixisme, la homofòbia i la discriminació i exclusió d'aquelles persones que no entren als seus paràmetres.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid