Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La presentació oficial d'Unitat contra el feixisme, tot un èxit

Unitat contra el feixisme avança amb força. El passat divendres 15 d’octubre va tenir lloc la presentació oficial de l'entitat a la sala d’actes de l’Espai Jove La Fontana, situat a la vila de Gràcia.

En un acte titulat "La unitat fa la força" es va presentar Unitat contra el feixisme i el racisme, un nou espai unitari per plantar cara davant del creixement del racisme i de l’extrema dreta, focalitzat de forma especial contra el partit Plataforma per Catalunya i tot allò que representa.

16/10/2010 22:06 Drets i Llibertats

L’acte de presentació d’Unitat contra el feixisme va ser tot un èxit, amb una participació molt àmplia i representativa de diversos sectors de la societat catalana.

Una setantena de persones, representants del moviment veïnal, associatiu, sindical, etc, van assistir a l’acte de presentació, en el qual hi van intervenir, entre altres, la CONFAVC, la FAGIC, Aturem la Guerra, Papers per a Tothom, SOS Racisme, etc, que van explicar els motius per tirar endavant aquesta iniciativa, així com membres de col·lectius de Vic, El Vendrell o Vilafranca, que van explicar les dinàmiques de lluita existents contra les activitats de PxC a les seves localitats.

Unitat contra el feixisme compta ja amb multitud d'adhesions tant col·lectives com individuals, entre les quals hi ha Llibertat.cat. Per sumar-se a la iniciativa només cal enviar un correu electrònic a info@unitatcontraelfeixisme.org 
 
{youtube}ar437yuDq24{/youtube}
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid