Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
XVa edició del Dictat en català de Perpinyà
21/02/2014 Llengua

La XVa edició del Dictat en català tindrà lloc el dissabte 1er de març del 2014 a les 15h al satèl·lit del Palau de les Exposicions.

Com afirma l'Ajuntament “vol ser un acte festiu i d'homenatge al català.” En motiu de la desaparició de l'escriptor nord-català Jordi Carbonell, primer president d'Òmnium Cultural Catalunya Nord, el text del dictat procedirà enguany de l'obra d'aquest autor perpinyanès, guardonat amb premis com ara, el Premi Sant Jordi i el Premi Fiter i Rossell. Se li havia concedit també la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.

Ja podeu apuntar-vos per participar-hi. Trobareu les butlletes a la Llibreria Catalana, i a la  llibreria Torcatis i al centre de formació al català multimèdia (12 carrer de la Fusteria). També podeu contactar amb el Servei d’Afers catalans, al Edifici Delacroix, 11 carrer Émile Zola , per tel. al 04 68 62 38 82 o enviant un correu electrònic a l'adreça regicat@mairie-perpignan.com. També trobareu aquí la butlleta pel dictat en català 2014.

El Dictat en català és una activitat que va néixer per denunciar l’edicte del rei de França Lluís XIV que tres segles enrere, el 1700, va prohibir l’ús del català en públic a la Catalunya Nord. D’aquesta manera hi ha la voluntat de mostrar que la llengua és viva en aquest territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid