Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
USTEC·STEs denuncia la incompetència informàtica del departament a l’aplicatiu de l’obertura de la borsa de substitucions 
El Departament d’Ensenyament, després de dos anys de mantenir les llistes tancades, ha obert aquesta setmana la Borsa de Personal Docent. Ateses les circumstàncies, i tal com es podia preveure, s’ha produït una allau de peticions per tal d’ésser admesos a la borsa amb l’esperança d’ésser cridat per cobrir substitucions i interinatges. Malauradament, l’aplicatiu informàtic que permet inscriure’s als sol·licitants, obert des del dilluns, 10 de febrer, porta ja 72 hores de col·lapse, amb reiterades incidències tècniques i errors. Els aspirants es desesperen en veure com la plana web del Departament es penja de manera reiterada, de la dificultat per obtenir un nom d’usuari i contrasenya, per aconseguir que les dades es quedin registrades o per imprimir el pdf de comprovació de la sol·licitud. A partir de les dades que hem obtingut, només en hores concretes –normalment intempestives- el sistema sembla funcionar.

Per tot això, des d’USTEC·STEs (IAC) denunciem aquesta nefasta gestió informàtica, impròpia d’una administració pública moderna i la nul·la resposta oferta pels Serveis Territorials que mantenen, també al llarg d’aquest termini, un restringit i dissuasori horari d’atenció, mitjançant un telèfon que ningú no sembla despenjar, amb una actitud de menyspreu per als docents que només pretenen obtenir informació o ajuda per tenir la possibilitat d’obtenir un lloc de treball a l’administració.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid