Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
TMB perd el recurs al TSJC per il·legalitzar les aturades de 2 hores de l’any 2012
25/02/2014 Laboral
La direcció de TMB torna a perdre una sentència La direcció de TMB torna a perdre una sentència | Autor: Ertxiu

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha tornat a "tombar" el recurs de TMB contra la sentència favorable als interessos de la Coordinadora Obrera Sindical (COS)

El passat 22 de gener de 2013 la Direcció de TMB portava a judici el Comitè de vaga de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a autobusos.

En aquest judici TMB denunciava i intentava il·legalitzar les diferents aturades que es van realitzar a l’any 2012 per la readmissió d’Andreu de Cabo i contra l’eliminació de la paga extra de Nadal.

Al març de 2013 sortia la sentència absolent al Comitè de vaga de la COS.

Al seu torn el Comitè de vaga d’ACTUB, CGT i PSA va ser jutjat pel mateix el 25 de setembre de 2013 i a l’octubre la Direcció de TMB també va perdre aquest judici.

La COS exigeix dimisions

Amb aquesta nova sentència, la COS exigeix que els directius que han format part d’aquestes denúncies perdudes siguin depurades dels seus càrrecs. "No es pot continuar finançant amb diners públics la repressió sindical contra els treballadors i treballadores".

També demanen que "s’acabi amb la repressió constant, via sancions, via denúncies penals de la Direcció de TMB contra els treballadors i treballadores que més donen la cara en defensa de les condicions laborals".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid