Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Justícia per a Yassir
Sis mesos després de la mort d'en Yassir

Les circumstàncies de la mort d'en Yassir encara no s'han aclarit

10/02/2014 Política

Sis mesos desrés de la mort d'en Yassir a la Comissaria dels Mossos de Vendrell, el procés continua sent molt opac. Encara no s'han aclarit les circumstàncies de la mort del veí del Vendrell. El procés judicial contra les persones imputades encara està en marxa. 

En aquest context, els veïns i familiars de Yassir alerten de la continuada impunitat policial i el prolongat racisme institucional que s'estén a tots els barris del municipi. 

El grup de Suport JUSTÍCIA X YASSIR denuncia l'àmplia tolerància social, que, segons expliquen en un comunicat,  no ha estat suficientment contundent per a resoldre les circumstàncies de la mort de Yassir. A més, també culpen la passivitat de les institucions a l'hora d'afrontar aquest cas i recriminen a l'Ajuntament del Vendrell que encara no hagi donat el condol als familiars de Yassir. D'altra banda, la família de Yassir encara espera el retorn del cadàver després de 6 mesos de la seva mort. 

Per a tot això, el grup de suport continuarà articulant una resposta popular prou forta contra la impunitat de la institucions i la Comissaria de Mossos de Vendrell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid