Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MWC
Sembla confirmar-se l’ “impacte econòmic” del MWC que preveia Felip Puig

Felip Puig, conseller del Departament  d’Empresa i Ocupació afirma que el MWC suposa "una gran noticia"  per Catalunya pel benefici del seu impacte econòmic, el que no especificava la seva frase és que bona part d’aquest “impacte econòmic” es nota en el món de la prostitució

27/02/2014 Drets i Llibertats
El Mobile World Congres (MWC) que s’ha celebrat a Barcelona del 24 al 27 de febrer d’aquest any rep el suport de les administracions públiques, especialment del Departament  d’Empresa i Ocupació ja que segons el conseller Felip Puig la celebració del MWC suposa "una gran noticia"  per Barcelona i pel conjunt de Catalunya pel benefici del seu impacte econòmic.

El que no especificava Felip Puig és que bona part d’aquest “impacte econòmic” es nota en el món de la prostitució. Un article publicat a finals de gener al diari La Vanguardia informava que havien augmentat els anuncis on es demanaven professionals del sexe per atendre els assistents al Mobile World Congres (MWC). 

Els anuncis que han proliferat aquests dies no només estaven destinats a trobar treballadores sexuals per les dates del MWC sinó que també oferien serveis als clients (com acompanyament a actes i conferències). Cal recordar que els assistents al MWC normalment són estrangers d'alt nivell adquisitiu (de fet la web del congrés  només està en llengua anglesa). 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid