Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Prohibit disfressar-se de guàrdia civil

Als propers carnestoltes ningú es podrà disfressar de guàrdia civil sense un permís especial

06/02/2014 Drets i Llibertats
Algunes empreses de disfresses hauran d'eliminar part dels seus estocs Algunes empreses de disfresses hauran d'eliminar part dels seus estocs
El ministre de l'Interior ha signat una Ordre que prohibeix la utilització de l'uniforme de la Guàrdia Civil "per persones alienes a l'institut armat".  L'Ordre INT/77/2014 per la qual es regula l'ús general de l'uniforme del Cos de la Guàrdia Civil va ser signada pel ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz , el passat 22 de gener i publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) el 30 de gener.

A l'article 7 de l'esmentada Ordre, i sota l'epígraf : “Prohibicions i limitacions en l'ús de l'uniforme o de les seves peces” el punt 3 diu : “L'uniforme dels membres del cos de la Guàrdia Civil o de qualsevol dels seus peces singulars o significades serà d'utilització exclusiva i única pels integrants del mateix i pel personal retirat, en les situacions i condicions aquí regulades ; quedant prohibit el seu ús públic en les altres circumstàncies així com per persones alienes a l'Institut armat, llevat que, expressament s'autoritzi , prèvia sol·licitud, per raons d'interès professional, social o cultural” .

L'entrada en vigor d'aquesta Ordre Ministerial impedeix utilitzar l'uniforme de la Guardia Civil als propers carnestoltes. Els qui el vulguin utilitzar hauran de demanar una autorització a l'Oficina de Relacions Informatives i Socials de la Dirección General de la Guardia Civil.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid