Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
STOPPUJADES
7a jornada de protesta veïnal contra l'augment de les tarifes al transport públic

La plataforma considera que el problema mai no ha estat un deute, sinó una voluntat política basada en considerar el transport públic en un negoci empresarial

03/02/2014 Drets i Llibertats

La Plataforma Stop Pujades convoca una nova jornada de protesta pel dimecres 5 de febrer de 2014 a les 19h a diferents estacions de Barcelona i ciutats afectades per la pujada.

Això vol dir que després de sis jornades de mobilitzacions, més de 40 concentracions convocades simultàniament i 85 càrrecs electes donant-hi suport, la protesta ciutadana en contra la retirada de l'augment de tarifes 2014 i una posterior taula social del transport públic, segueix ben viva.

Aquesta reivindicació va dirigida a l'Autoritat del Transport Metropolità i, més concretament al seu president i conseller Santi Vila, l'única resposta del qual ha estat una reafirmació de les mateixes tarifes, apel·lant un deute del sistema i, tancant els ulls a una realitat socioeconòmica que, dia rere dia, posa al límit l'economia de moltes llars.

STOP PUJADES considera que el problema mai no ha estat un deute, sinó "una voluntat política basada en considerar el transport públic un negoci empresarial on, treballadors/es i usuaris/àries paguen unes elevades tarifes per sostenir grans sous a directius i costoses campanyes de màrqueting de les empreses que el gestionen" És per això que la plataforma reafirma que la retirada és possible i resta a les mans del conseller Santi Vila.

Concentracions previstes

Barcelona

Arc del Triomf, Ciutat Meridiana (18:30), Clot, Congrès, Fontana, Horta, Hospital Clinic, Jaume I, La Pau, Les Corts, Llucmajor, Maragall, Plaça Molina, Plaça de Sants, Poble Nou, Poble Sec, Roquetes (18:30), Sagrera, Sant Andreu, Vallcarca, Vall d'Hebron, Zona Franca.

Viles i ciutats afectades per la pujada

Artigues-Sant Adrià, Badalona-Pompeu Fabra, Badia del Vallès, Cardedeu, Castelldefels, Cornellà, Gavà, La Garriga, Granollers, Mataró, Molins de Rei, El Prat de Llobregat, Premià de Mar, Pubilla Cases, Sabadell Nord (19.30), Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat, Santa Coloma, Vilafranca del Penedès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid