Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ENSENYAMENT
La CUP Sant Joan-Palamós dóna suport a la comunitat educativa

La formació independentista participa a les iniciatives dels col·lectius que es mobilitzen contra la LOMCE

15/02/2014 Educació
La CUP Sant Joan-Palamós dóna suport  als docents que es manifesten cada dimecres en contra la LOMCE (Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa) i en contra de les retallades a Palamós i altres pobles de la comarca del Baix Empordà. La Candidatura  d’Unitat Popular de Sant Joan-Palamós afirma que “la lluita de mestres, famílies, PAS i alumnes és la de tota la comunitat que conjuntament rebutja frontalment la imposició d'una llei centralista (LOMCE), que ataca el model d'immersió lingüística, que fomenta la jerarquització dels centres i que pretén un major control per part de l'Estat espanyol tan del currículum com de l'acció docent i la gestió dels centres, entre d'altres.".

La formació independentista  recorda que  les contínues retallades a l'educació "afecten directament a la qualitat de l'ensenyament públic" i que "només amb la mobilització permanent i l'autoorganització popular podrem aturar aquestes polítiques que atempten contra el futur dels nostres fills i del nostre poble.".

La CUP Sant Joan-Palamós  dóna  suport a les iniciatives de col·lectius com l'Empordà es mou, les AMPA's, assemblees d'estudiants, sindicats  i  assemblees de docents  que s'estan duent a terme per aturar aquesta ofensiva, i anima a tothom a participar d'aquestes iniciatives i accions reivindicatives.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid