Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Sant Cugat no creu que un Museu de les Matemàtiques sigui prioritari

La CUP Sant Cugat creu que el Museu de les Matemàtiques no és prioritari per la ciutat i que s'hagués pogut cedir l'espai del museu a alguna de les entitats de la vila que necessiten un local, a més de criticar la falta de trasnsparència i informació del projecte.

04/02/2014 Política

Arrel de les últimes notícies que afirmen que Sant Cugat del Vallès tindrà el primer Museu de les Matemàtiques de Catalunya a l'edifici de la Villa Felisa (antiga seu de la policia municipal), la CUP Sant Cugat ha emès un comunicat on exposa que “Hi hagut una falta de transparència i informació sobre aquesta qüestió i no tenim constància com s'ha decidit tirar endavant el projecte d'aquest museu” i que “Ens trobem, un cop més, davant un model de ciutat que no compartim i que continua amb la línia de "ciutat aparador" que sempre hem criticat. Sant Cugat del Vallès té altres prioritats abans que un Museu de les Matemàtiques.” . La CUP Sant Cugat també recorda que hi ha diverses entitats del municipi que no tenen local i que se'ls hagués pogut cedir l'espai del museu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid