Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
La COS convoca vaga d'autobusos coincidint amb el Congrés Mundial del Mòbil
13/02/2014 Laboral
Nova vaga d'Autubussus Autobús de TMB | Autor: Arxiu

Aquest matí, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha presentat a Departament de treball convocatòria de vaga, de 6:30h a 10:30h, a autobusos de TMB pel dilluns vinent 24 de febrer, dia que esta prevista la inauguració del Congrés Mundial del Mòbil.

El context del transport públic

Segons la COS, el transport públic de Barcelona viu una situació complicada des de fa anys per culpa de les decisions que han pres, en el passat i en el present, els dirigents polítics de CiU i PSC i la Direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Decisions com el malbaratament dels recursos públics, les retallades en el servei de Bus i Metro, l’augment sistemàtic de les tarifes i la precarització en les condicions laborals-salarials, juntament amb la repressió contra els sindicats que han denunciat tot això, han anat generant un futur pitjor tant pels mateixos treballadors i treballadores de TMB, com també pels usuaris i usuàries del transport públic, puntualitza el sindicat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid