Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cassals i Ateneus
El Casal Popular Sageta de Foc inaugura nova seu

Cercavila, balls, cultura i festa van amenitzar una jornada plena d'activitats

18/02/2014 Política
Inauguració del nou Casal Popular Sageta de Foc Inauguració del nou Casal Popular Sageta de Foc

La inauguració del nou Casal Popular Sageta de Foc va ser un punt de trobada de moltes entitats i persones relacionades amb la cultura popular, literària i musical tarragonina, per tal de donar la benvinguda a aquest nou espai. A partir d'ara, inicia una programació repleta d'activitats que comença dimecres amb la presentació de laRàdio.cat a les vuit del vespre.

Aquest dissabte va ser un dia que durarà anys, i és que després de vuit anys al carrer Trinquet Vell, el Casal Popular Sageta de Foc es muda per aconseguir més espai i, així, organitzar una programació estable d'activitats de tot tipus: tallers, xerrades, cursos... La participació de tantes entitats tant en la cercavila com en la resta de la jornada indica també que vol integrar totes aquelles persones que hi vulguin participar.

Així, doncs, amb la nova seu situada al número 11 del carrer de la Nau, obre ja de manera pública de dimarts a dissabte oferint també sopars. En els propers mesos, habilitaran la sala contígua al bar per tal de poder-hi realitzar les activitats, que mentrestant seran al menjador. Per tal de fer possible aquest projecte social, des del Casal animen a tothom qui vulgui a formar-ne part, ja sigui fent-se'n sòcia o integrant-hi la seva associació/entitat.

Des del Casal agraeixen la participació en la jornada d'inauguració de TGN Swing, els Feos, els Gegants del Casc Antic, el Bou de Valls, la Vedella de Reus, els Batukats del Bolet, el Grup de gralles la Virolla, el cantautor Xavier, la Cobla Improvisada i totes les persones que van col·laborar al llarg del dia. Aquesta setmana el Casal ja obrirà amb el seu horari normal, és a dir, dimarts i dimecres de 18 a 22h, dijous de 18 a 2:30h i divendres i dissabte de 18 a 3h.

Les primeres activitats seran aquest dimecres 19 a les vuit del vespre amb la presentació de laRàdio.cat/Ràdio Terra, i dimecres 26 a les set amb Cesk Freixas i el seu primer llibre “Paraules per a Gaeta”. Alhora, tothom qui s'hi passi, fins al 8 de març, podrà visitar l'exposició de dibuixos de Joan Turu, un artista que ja ha obsequiat el Casal amb un mural a l'entrada. Per consultar la programació sencera, consulteu en els propers dies el web del Casal

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid