Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Anuari2013
Contrainfo.cat edita "L'Anuari 2013" dels moviments socials a Mallorca

La presentació es farà el dimecres 12 de febrer a les 20:30h al Cineciutat (Escorxador)

04/02/2014 Comunicació

Després de dos anys d’experiència, Contrainfo.cat ha tornat a treure a la llum un Anuari que fa balanç de les lluites que s’han donat durant l’any 2013 a Mallorca. La publicació sols ha estat possible gràcies a una quarantena d’activistes que, amb el seu testimoni, feina i esforç, han contribuït a crear un document molt valuós per analitzar l’escenari dels moviments socials a l'illa i que, a més, "desmenteix la típica idea de que Mallorca no es mou".

"L’Anuari 2013" és un llibre d’unes 80 pàgines en el qual es pot trobar un resum de les principals notícies de l’any que han aparegut al web, un balanç general de les lluites socials realitzat per les persones que formen part de contrainfo.cat, un tractament específic de la repressió documentant els casos que s’han donat durant els dos darrers anys i un important nombre d’articles on són els mateixos activistes els que realitzen una anàlisi de les diferents lluites mallorquines a les quals participen. En aquest sentit, la vaga indefinida de docents ha estat un referents de lluita i mobilització en tota la història de les Illes i, per això, l’Anuari també compta amb un especial que donarà una visió global i panoràmica de la mateixa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid