Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicat de suport de la CSC a la vaga d'estudiants de demà 27F
Des de la Secció sindical de la Confederació Sindical Catalana (CSC) a la UPF volem expressar el nostre suport als motius que justifiquen la vaga d'estudiants de demà 27-f, convocada pel sindicat d'estudiants SEPC

Els i les membres de la Confederació Sindical Catalana (CSC) compartim amb els i les estudiants, i amb el jovent del nostre país, moltes idees i lluites: com ara aquelles que dignifiquen la lluita en defensa de la llengua a les Illes i al País Valencià, a l'oposició ben raonada que van fer i fan sobre el Pla Bolonya i que els fets han corroborat, per la reivindicació d'una universitat pública, catalana i de qualitat a l'abast de tothom, i un llarg etcètera.

En definitiva, estem al costat d'aquells que s'organitzen i lluiten per uns Països Catalans lliures i socialment justos.

I compartim amb ells moltes de les denúncies, les alternatives i els motius que justifiquen aquesta vaga:

    • la lluita en defensa d'un model i d'una universitat radicalment democràtica, pública, catalana, antipatriarcal i de qualitat arreu dels Països Catalans.

    • la necessitat de fer un pas endavant propositiu per tal de subvertir un model educatiu que camina cap a la mercantilització de la universitat, tant en l'àmbit econòmic com en el de continguts.

    • L'anàlisi global de les causes sistèmiques del desballestament dels serveis públics, la precarització de les condicions laborals de llurs treballadors i serveis, l'encariment de les matrícules universitàries, l'atac a la llengua, l'anorreament del nostre poble, culturalment, econòmica i política.

    • la denúncia de la pla "Estratègia Universitat 2015", que vol acabar amb l'autonomia universitària i els òrgans col·lectius de decisió com el Claustre, imposant un nou model de governança a les universitats públiques sense consultar ni a la comunitat universitària ni i la societat en general.

Compartim moltes coses i per això volem ser solidaris donant suport a les mobilitzacions, en aquests cas la vaga d'estudiants de demà 27F convocada pel SEPC.

Treballem i lluitem per una universitat catalana pública i de qualitat a l'abast de tota la societat

Secció Sindical de la Confederació Sindical Catalana (CSC) a la UPF
UPF, 26 de febrer del 2014
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid