Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment popular
Assemblea oberta per reflexionar sobre els "Cinc Motors" de canvi a Lleida
26/02/2014 Política

La Candidatura d’Unitat Popular a Lleida (CUP) celebrarà el proper 22 de març una assemblea oberta per analitzar les experiències locals de lluita i definir les futures línies d’acció política municipal. La trobada, que tindrà lloc a les deu del matí al centre cívic de l’Ereta, vol ser una àgora dels moviments socials i les persones que, a títol individual, treballen de forma no professionalitzada en pro de la transformació social.

La CUP ho ha explicat aquest dimarts al matí en una roda de premsa celebrada a la plaça Salvador Seguí, sindicalista lleidatà i líder del moviment obrer de principis del segle XX. En aquest espai emblemàtic i del qual la CUP se’n considera hereva, la formació ha manifestat que l’assemblea dels “Cinc Motors” s’estructurarà en 5 grups de discussió que permetran dibuixar un full de ruta col·laboratiu per al futur de la ciutat. La CUP aposta per fer una política no professional i des de la base i per això ha dissenyat uns primers interrogants que serviran per animar el debat entre totes les persones que assisteixin a l’assemblea obert.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid