Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Vídeo i tret de sortida de la campanya "Signa un Vot per la Independència"

Un vídeo de l'ANC explica la campanya del "Signa un Vot" que el dies 10, 11 i 12 de gener es farà present a viles i ciutats catalanes

03/01/2014 Política

Aquest cap de setmana, el dies 10, 11 i 12 de gener, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) durà a terme una recollida massiva arreu del territori d’instàncies del projecte "Signa un Vot per la Independència", amb què mitjançant el dret fonamental de petició, els catalans demanen al Parlament de la CAC la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.

L’Assemblea ha fet públic un vídeo explicatiu sobre la importància del projecte "Signa un Vot" durant l’any 2014. Al vídeo explicatiu apareixen els representants polítics catalans que van acordar la data i la pregunta de la consulta sobre la independència.

Des de l'estiu arreu del territori s'ha anat portant a terme la campanya, amb la formació de nombrosos apoderats i amb la recollida del "vot" a les paradetes de nombroses poblacions. Però gener  arrencarà la campanya "Signa un Vot" per la Independència amb una presència destacable de paradetes als carrrers  i la captació massiva d’instàncies que custodiarà l’ANC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid