Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MOBILE WORLD CONGRES
Ofertes “laborals” pel Mobile World Congres

Han augmentat les ofertes de "feina" relacionades amb la prostitució per "atendre" els assistents al Mobile World Congres de Barcelona

 

22/01/2014 Laboral
Un article publicat avui al diari La Vanguardia informa que han augmentat els anuncis on es demanen professionals del sexe per atendre els assistents al Mobile World Congres (MWC), cal recordar que els assistents al MWC normalment són estrangers d'alt nivell adquisitiu (de fet la web del congrés  només està en llengua anglesa).  L’article informa que “En general les sales eròtiques i de cites s'organitzen de manera que cap de les seves treballadores tingui festa durant els dies que se celebren aquestes fires. No obstant això, el que sorprèn són algunes de les maneres en què s'estan demandant noies per dur a terme aquests treballs. Davant el risc que les professionals del sexe no siguin prou discretes, les tècniques de captació estan variant de manera sorprenent. En alguns portals d'ofertes d'ocupació es poden trobar anuncis que sol·liciten a noies per fer d'hostesses quan, en realitat, el que busquen és la seva prostitució.”

El Mobile World Congres (MWC) que es celebrarà a Barcelona del 24 al 27 de febrer d’aquest any rep el suport de les administracions públiques, especialment del Departament  d’Empresa i Ocupació ja que segons el conseller Felip Puig la celebració del MWC suposa "una gran noticia"  per Barcelona i pel conjunt de Catalunya pel benefici del seu impacte econòmic .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid