Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIREPRESSIU
Comunicat de la COS davant les detencions d'aquesta setmana

La Coordinadora Obrera Sindical ha emès un comunicat en relació a les detencions d'un seguit d'activistes solidàries arreu dels Països Catalans.

30/01/2014 Drets i Llibertats
El comunicat de la COS informa que el passat dilluns 27 de gener, fou detingut un activista al Cabanyal de València. El dimecres 29 de gener, foren detingudes dues dones a Manresa en relació a la lluita contra la pujada de preus del transport públic, així com 6 militants antifeixistes i de l’Esquerra Independentista, un d’ells militant de la COS, per la seva participació a la mobilització contra el 12 d’Octubre, de l’any passat. El cas dels 6 antifeixistes detinguts i el registre de Can Vies s’han produït arran d’una denúncia de la plataforma d’ultra-dreta, “La España en Marcha”  responsables de l’atac a l’acte de la Diada de Catalunya fet a Madrid el setembre passat.

Des de la COS, manifesten públicament el suport als detinguts, n'exigeixen la immediata posada en llibertat i la retirada de qualsevol causa contra el CSOA Can Vies. El comunicat també demana la fi  de la manipulació mediàtica i la depuració de responsabilitats en les connivències entre l’aparell judicial de l’estat, les forces policials d’ocupació i els alts càrrecs del govern alhora que convida a assistir a una concentració contra les detencions convocada per avui dijous dia 30 de gener a les 20h a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid