Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
Amb el 2014 en vigor el nou sistema dels tipus de contracte laboral

Els contractes que s'estableixen a partir d'ara són 4: indefinit, temporal, de formació i aprenentatge, i en pràctiques, segons ha fixat el Ministerio de Empleo y Seguridad Social

02/01/2014 Laboral
El Ministerio de Empleo y Seguridad Social va posar en marxa el dimecres 1 de gener, a través del Servicio Público de Ocupación Estatal (SEPE, abans conegut com a INEM), el nou sistema de simplificació administrativa dels models de contracte laboral, que passen de 42 a 4: indefinit, temporal, de formació i aprenentatge, i en pràctiques.

Tal i com ha assenyalat la Intersindical-Confederació Sindical Catalana (CSC), paral•lelament a l'aparició d'aquest nou sistema de contractes, el Ministerio ha llançat també un assistent virtual, accessible a través del web del SEPE www.sepe.es que servirà com a guia per a l'empresari o qui doni la feina per al determinat tipus de contracte.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid