Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internacional
Etxarri Aranatz es convertirà en Arenys de Munt: primera consulta al País Basc

Etxarri Aranatz es converteix en l'Arenys de Munt del País Basc. Els ciutadans de la localitat basca realitzaran una primera consulta sobre la independència [Vídeo]

28/12/2013 Internacional

Una plataforma popular ha convocat per al pròxim 13 d'abril una consulta entre els veïns de la localitat navarresa d'Etxarri Aranatz, sobre la independència d'Euskal Herria.

Segons ha informat Naiz.info la pregunta es concretarà en una assemblea el 4 de gener.


Representants de la plataforma A13 han informat en una roda de premsa que amb aquesta iniciativa pretenen «conèixer l'opinió dels habitants d'Etxarri d'una manera natural». En aquesta roda de premsa s'ha expressat que «El poble d'Etxarri Aranatz la maduresa democràtica suficient per proposar un exercici on es tindran en compte totes les opinions, partint del respecte a totes elles i sense cap tipus de posicionament previ per la nostra part».

La consulta popular té l'objectiu d' «aprofundir en els valors propis d'una democràcia, en la convivència entre els veïns, en la participació ciutadana i en la dignificació de les opinions dels ciutadans».

En aquesta consulta popular es preguntarà sobre la independència d'Euskal Herria per mitjà d'una pregunta que es concretarà en una assemblea veïnal, que s'ha convocat per al 4 de gener del 2014.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid