Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Els docents de les Illes tornaran a la vaga el 7 de gener

La cobertura legal la dóna la vaga indefinida convocada per l'STEI i FE-CCOO

23/12/2013 Educació
Multitudinària assistència a l'assemblea conjunta celebrada avui horabaixa a Petra Multitudinària assistència a l'assemblea conjunta celebrada avui horabaixa a Petra

L'Assemblea de Docents extraordinària que s'ha celebrat avui horabaixa a Petra ha acordat per una ampla majoria fer una nova jornada de vaga per dia 7 de gener a Mallorca. L'objectiu de l'aturada és rebutjar l'expedient al director de l'IES Marratxí, Jaume March, per haver suposadament conculcat el dret a l'ensenyament i a la neutralitat durant la vaga.

Les 334 places del Teatre de Petra han estat insuficients per a tots els assistents. Part dels assistents han hagut d'estar drets i alguns asseguts als passadissos.

L'acte ha començat amb un sentit homenatge a Jaume March, el director de l'IES Marratxí, expedientat amb traïdoria el passat divendres a darrera hora, que ha agraït el suport mostrat per tots els companys i que, tot seguit, ha abandonat l'assemblea per no interferir.

El principal acord consisteix en revifar la vaga el primer dia del segon trimestre ja que, recordem-ho, l'expedient es va fer públic el darrer dia del primer trimestre. Aquest dia anirà acompanyat d'una concentració en suport al director davant precisament del seu institut, a Marratxí.

Cal recordar que el col·lectiu de docents ja va anunciar que un atac a qualsevol dels seus membres seria respost de forma immediata i col·lectiva i la Conselleria, amb tota la intenció del món, ha volgut atiar aquest foc del conflicte.

També s'ha proposat, així mateix, posar en marxa altres modalitats de vaga, que s'avaluarà ja començat el segon trimestre d'aquest curs. Finalment, l'STEI ha proposat elaborar un calendari d'actuacions que sigui conjunt entre totes les entitats implicades i que serveixi per donar una resposta coherent i contundent als atacs constants d'aquesta conselleria contra els docents i contra l'educació, que no són més que un despropòsit constant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid