Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
El Grup de Suport 29M demanara l'absolució dels veins al Ple del districte de Sant Andreu
12/12/2013 Drets i Llibertats

El Grup de suport 29M ha convocat per avui una concentració a 18:30 a la plaça Orfila davant del Plenari del districte de Sant Andreu del Palomar. Demanaran l'absolució dels dos veïns que s’enfronten a dues peticions de sis i dos anys de presó respectivament, acusats de delictes contra el dret al treball i de resistència a l’autoritat, per la seva participació a la vaga general.

També es vol denunciar la voluntat de la fiscalia i l’ajuntament de criminalitzar la vaga, "tenint en compte que en els judicis que ja s’han realitzat contra diverses persones, arran de les detencions produïdes durant la mateixa jornada de vaga, s’han saldat amb absolucions o amb condemnes molt rebaixades".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid