Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMILITARISME
Sant Andreu es mobilitza contra la Legión

Diverses entitats del barri barceloní de Sant Andreu van convocar dimecres passat la primera mobilització en contra la cessió de 5.000 metres quadrats d'uns terrenys públics a “la Hermandad de los Antiguos Legionarios de Barcelona”

08/11/2013 Drets i Llibertats

El Consorci de la Zona Franca va comprar l’any 2004 els terrenys al Ministerio de Defensa i té previst aixecar-hi pisos privats (i de protecció oficial) i construir equipaments per als veïns (actualment una part dels terrenys estan ocupats per una comissaria dels Mossos d'Esquadra). La cessió dels 5000 metres quadrats dels terrenys a la “Hermandad” la va aprovar el Consorci de la Zona Franca on hi ha representants de l’Estat, de la patronal i dels sindicats i que està presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Dimecres passat uns 200 veïns de Sant Andreu es van manifestar a la porta de la seu del districte (on es celebrava un ple extraordinari per discutir els pressupostos municipals) sota el lema “Fora feixistes, ni a Sant Andreu ni enlloc”. Una part dels manifestants van entrar al ple per llegir el manifest que reclama, que “cap espai de propietat municipal es pugui dedicar a activitats d’exaltació del militarisme i del feixisme”. Després de llegir el manifest els veïns van abandonar la seu del districte i van seguir manifestant-se pels carrers de Sant Andreu. Les mobilitzacions tenen el suport de diverses entitats del barri entre les quals hi ha  l'Associació de Veïns.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid