Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUSKAL HERRIA
La Guàrdia Civil investiga els professors navarresos per “proetarres”

La Guàrdia Civil ha elaborat un informe a partir del seguiment a 1.652 persones que exerceixen com a professors en el model D de Nafarroa amb l'objectiu d'acreditar que “ETA s'infiltra a l'escola navarresa”

21/11/2013 Internacional

El diari “El Mundo” a la seva primera pàgina publica “La Guàrdia Civil alerta: ETA s'infiltra a l'escola navarresa” i el diari “ABC” afirma que la Guàrdia Civil ha investigat a 1.652 persones que exerceixen la docència, dels quals 441 tenen “vinculació directa amb l'esquerra abertzale” i 18 han estat arrestats en alguna ocasió (tretze per vinculació amb ETA i cinc per ser integrant d'organitzacions il·legalitzades, com Jarrai, Haika o Segi). 45 docents de l'ensenyament públic de Navarra han format part de candidatures il·legalitzades, 33 estan inscrits LAB i 19 són familiars de presos polítics (14 fan visites habitualment a diferents presons).

Ahir el diputat d'UPN a Madrid, Carlos Salvador, es reunia amb el secretari d'Estat de Seguretat per abordar el tema i mostrar el seu “estupor” perquè “organitzacions afins al món terrorista pretenguin fer un ús pervertit de la educació a Navarra.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid