Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
David Fernández es referma a TV3: "Rodrigo Rato és un gàngster"

També ha afirmat que "Si Rajoy permet la consulta, és el seu suïcidi polític i si Mas no la fa, serà el seu suïcidi polític"

13/11/2013 Política

El diputat de la CUP, David Fernández, ha començat l'entrevista a "Els Matins" de TV3 refermant l'acusació de gàngster que va fer a l'ex-president de Bankia Rodrigo Rato i s'ha acomiadat del plató, tot dient que és un "gangster".

Fernández, durant l'entresvista ha assenyalat que el problema no és la sandàlia, sinó les 183.000 persones afectades per preferents i milers de desnonats de Bankia i ha trobat injust que alguna gent "hagi convertit el botxí en víctima" i remarca "la falta de respecte brutal és que Rato vingui al Parlament i no contesti cap pregunta".

Pel que fa al procés independentista, Fernández ha manifestat que s'està marejant la perdiu i tothom sap que que "Si Rajoy permet la consulta, és el seu suïcidi polític i si Mas no la fa, serà el seu suïcidi polític". I que cal tenir un respecte amb els milers i milers de persones que van sortir al carrer el passat 11 de Setembre.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid