Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enquestes
David Fernàndez (CUP) se situa com el segon polític més valorat al Principat

El Centre d'Estudis Sociològics situa Oriol Junqueras com el polític més valorat a la societat de la CAC amb un 5,86 punts, i David Fernàndez com a segon més valorat, mentre Artur Mas es queda en un 4,86 i Alícia Sánchez-Camacho se situa com la menys valorada pels catalans del Principat

10/07/2013 Política

Aquesta dada es desprèn d'una enquesta publicada avui pel Centre d'Estudis Sociològics que també apunta que el 40,6% dels catalans de la Comunitat Autònoma de Catalunya (CAC) dóna suport al dret a decidir. El Punt se'n fa ressò en una notícia d'avui indicant que la majoria dels entrevistats (un 36,2%) valora que la gestió del Govern en els últims 2 anys és "regular" mentre que un 32,5%,  consideren que ha estat "dolenta".

D'aquesta enquesta també se n'extreu que l'actual govern de CiU amb ERC de suport parlamentari és l'alternativa preferida a la CAC (un 23,5%), mentre un 19,4% voldria un executiu de coalició d'aquests dos partits i un 10,7% un govern de CiU en solitari.

Aquest cop l'enquesta expressa que un 40,6% dels catalans de la CAC volen que l'Estat espanyol reconegui a les comunitats autònomes la possibilitat d'esdevenir Estats independents.  Però només un 17,6% volen la continuïtat del règim actual, i un 9,1% advoquen per la supressió de les autonomies (en el sentit uniformitzador de l'Estat) i el 3,4% demanen menys competències per a les comunitats.

Valora
Vídeos
David Fernàndez: "La sentència contra la immersió a la paperera de la història"
David Fernàndez: "Fem tard amb la prohibició de les bales de goma"
David Fernández entrevistat a BTV (28.11.2012)
El cap de llista de la CUP i diputat electe per Barcelona, David Fernàndez, és entrevistat a 'Les notícies de les 10', de Barcelona Televisió.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid