Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat amb els docents
Cursa solidària "Mou-te per l'educació" a Manacor

L'OCB ha decidit impulsar aquesta iniciativa per tal de mantenir el suport als docents que des de fa dos mesos defensen una educació de qualitat

16/11/2013 Educació

Aquest matí, l’Obra Cultural Balear (OCB) ha presentat, la Cursa “Mou-te per l'educació”, una cursa solidària  que es durà a terme a Manacor el proper diumenge 24 de novembre, amb l'objectiu de reivindicar una educació de qualitat i continuar manifestant el suport de l'entitat i de tota la ciutadania als docents que es mobilitzen pel futur de la nostra societat.

Diumenge a partir de les 11 hores, els i les atletes que siguin al punt de sortida (i que s’hagin inscrit prèviament a www.elitechip.net), al costat de l'Auditori de Manacor (Pl. Molí d’en Beió), podran participar a la cursa de 10 km, pels voltants de Manacor, cronometrada i controlada per Elitechip.

Així mateix, tothom que vulgui donar suport a la iniciativa, podrà gaudir d'una caminada-passejada de quasi 4 km, que recorrerà els carrers de Manacor. El preu de la cursa atlètica és de 10 euros i la caminada té un cost simbòlic de 5 €, i tots els doblers recaptats aniran destinats a la caixa de resistència.

A més, les primeres 700 inscripcions rebran una bossa de regal que es recollirà juntament amb el dorsal. La cursa serà puntuable per a la Lliga EliteChip.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid