Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de docents
"Espriu", representació teatral a Manacor a benefici de la Caixa de Resistència
01/11/2013 Educació
Marc Serra, Clara Segura, Màrcia Cisteró i Oriol Broggi Marc Serra, Clara Segura, Màrcia Cisteró i Oriol Broggi

El teatre de Manacor acollirà demà a les 21.30 h l'espectacle teatral Espriu, presentat sota la batuta de tres dels noms més destacats de l'escena catalana, Clara Segura, Màrcia Cisteró i Oriol Broggi, acompanyats pel guitarrista Marc Serra. Aquest espectacle, aprofitant que enguany és l'any Espriu, recorren totes les terres de parla catalana, amb més de deu actuacions programades.

Aquesta representació a Mallorca té un sentit especial, la solidaritat amb la lluita dels docents. Per això, el 100% de la recaptació anirà destinada a la Caixa de Resistència de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears.

Un espectacle per a tres veus, i una guitarra, a mig camí entre la lectura i la dramatització; el món d'Espriu en un nou muntatge de La Perla 29, un homenatge al poeta, dramaturg i novel·lista en l'any que es commemora el centenari del seu naixement. Un encavalcament de textos, fragments de "Primera història d'Esther", poemes, prosa, imatges... una tria particular de l'univers Espriu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid