Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Imputen tres regidors de Manacor per l'escridassada a Bauzá

Les formacions polítiques acusades ho consideren com una manera de “criminalitzar i perseguir totes les protestes socials”.

31/10/2013 Política

Tres regidors de l’Ajuntament de Manacor han estat imputats per l'escridassada popular que es va fer contra José Ramón Bauzà l'any passat durant la visita a la localitat.

En concret, es tracta del regidor d’ERC Joan Llodrà i de MÉS Sebastià Gayà i Miquel Oliver, que aquest dimarts han ofert una roda de premsa acompanyats dels respectius presidents dels seus partits, Joan Lladó i Biel Barceló, i en què Llodrà ha lamentat que la seva imputació sigui “conseqüència de la persecució política”

“No estam imputats per res que féssim, sinó per tenir unes idees i representar una altra gent que les té. Estem orgullosos d’haver estat imputats per defensar el que és just”, ha manifestat el regidor, qui ha asseverat que l’encausament “no ens farà tirar enrere sinó al contrari, ens empeny a seguir defensant amb més força i més suports un país lliure i una societat justa “.

Per la seva banda, el president d’ERC, Joan Lladó, ha recriminat que “la justícia polititzada espanyola, al servei del PP, atac als drets fonamentals de manifestació i llibertat d’expressió”, alhora que ha lamentat que “ens imputen per ser qui som “.

De fet, Lladó ha manifestat que la legislatura de Bauzá s’ha caracteritzat “per la persecució ideològica dels qui no pensen com ell, amb lleis que ataquen els drets fonamentals com la llei de símbols, però també des de la instrumentalització de la Delegació de Govern” , arribant a asseverar que “Bauzá ens fa enyorar” a l’expresident del Govern Jaume Matas. “Matas només ens robava diners, Bauzá la identitat i la democràcia”.

Segons ha informat en el seu moment la Policia Nacional, Bauzá va rebre un atac amb pedres i objectes contundents quan es disposava a acudir a una reunió del PP a Manacor, mentre que tres agents del cos van resultar ferits lleus, entre ells, l’escorta de Bauzá, que va patir un fort cop al cap.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid