Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Valls contra la MAT
No a la línia de molt alta tensió a Valls

El ple de Valls aprova la moció de la CUP contra la línia de molta alta tensió

15/09/2013 Política
Membres de la CUP a Valls Membres de la CUP a Valls

En el ple de divendres 13 de setembre a Valls s'aprovava la moció presentada per la CUP contra la MAT. La iniciativa demana al Consistori que s'oposi al pas pel municipi de la línia d'alta tensió entre Escatrón i la Secuita. A més, "proposa que es busqui el consens amb la resta de municipis afectats".

La moció també inisitia en el fet que s'ha de buscar un model de desenvolupament territorial que reverteixi en els ciutadans, que respecti el medi ambient i que el patrimoni cultural i ambiental. Finalment, remarcava que l'Ajuntament ha d'informar dels efectes negatius d'aquestes infrastructures a la salut.

 

Contra la Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local

El ple aprovava també una altra moció de la CUP contra el Projecte de Llei per a la Racionalització i la Sostenibilitat de l'Administració Local, aprovat pel Govern espanyol, pel fet que suposa un atac contra l'autonomia i les competències locals a més de ser pas endavant cap a la recentralització. La moció demana que s'obri un debat públic a nivell dels Països Catalans per poder dibuixar una alternativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid