Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MARROC
Homenatge al cinema català a Agadir

Al Festival Internacional Issni Ourgh del Film Amazicis es projectaran sis films catalans

25/09/2013 Internacional

El cinema català és el convidat del setè Festival Internacional Issni Ourgh del Film Amazic on es projectaran els films: 'Pa negre', 'Fènix 1123', 'Raval, Raval', 'Els nens salvatges', 'Enxaneta' i 'Soufian: el nen que volia volar'. El Festival Internacional Issni Ourgh del Film Amazic es realitzarà del 23 al 28 de setembre i té com a objectiu principal valoritzar el cinema amazic i fer-lo conèixer al públic local i internacional.

A més a més dels sis films catalans el festival ha programat la conferència: "El cinema al servei de la llengua i la cultura catalanes" amb la participació de Akioud Hassan (investigador de la Universitat i lingüista) Isona Passola (Productor i director), Antoni Verdaguer (director) i Carles Castellanos (escriptor, professor universitari).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid