Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Acte de suport al govern municipal d'Arenys de Munt

L’acte es durà a terme avui a les 19h a la Sala Municipal d’Arenys de Munt.

04/09/2013 Política
Josep Manel Ximenis, alcalde d'Arenys de Munt per la CUP Josep Manel Ximenis, alcalde d'Arenys de Munt per la CUP

Aquest vespre, l’assemblea de la CUP d’Arenys de Munt ha organitzat un acte polític de suport al govern municipal davant la moció de censura presentada per ERC, CiU i PSC-PSOE en contra l’equip de govern d’Arenys de Munt per defensar la seva acció política transformadora des del govern i el seu projecte.

L’acte comptarà amb la participació de diverses personalitat, de membres de totes les alcaldies i equips de govern de la CUP, regidors de la comarca com Xevi Safont-Tria (Mataró) així com també comptarà amb la presència de dos diputats de la CUP: David Fernàndez i Quim Arrufat.

Hi participaran i hi donaran suport explícit, entre d’altres: Patrícia Gabancho, Francesc Ribera “Titot”, Pep Riera, Elisenda Paluzié, Agustí Barrera, Anna Arqué, Uriel Betran, Toni Strubell, Enric Canela, entre altres.

En acabat l’acte de suport es celebrarà una Assemblea Popular Oberta amb tots els veïns i veïnes per debatre sobre la futura orientació de l’acció política de la CUP a Arenys de Munt.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid